[UPDATE: Acum și în România] Android Messages este disponibil în varianta Web; Iată ce funcții oferă!

1.939 ori
<b>[UPDATE: Acum și în România] Android Messages este disponibil în varianta Web; Iată ce funcții oferă!</b>În portofoliul celor de la Google există printre altele și aplicația Android Messages, aceasta fiind preinstalată deja pe unele smartphone-uri de pe piață. Oferă o interfață simplă și aduce și numeroase funcții la pachet pentru utilizatorii

UPDATE 28 iunie: Serviciul Android Messages în varianta Web este disponibil acum și în România. Poate fi accesat de aici!

ARTICOL INIȚIAL 20 iunie:

Începând de astăzi Google începe să ofere aplicația Android Messages și în varianta Web ce poate fi accesată de pe un computer folosind unul dintre următoarele browsere: Chrome, Firefox, Microsoft Edge, respectiv Safari. Odată cu această actualizare care va fi distribuită treptat către utilizatori începând de astăzi vom putea răspunde la SMS-urile primite pe telefon direct de pe laptop sau PC folosind o conexiune wireless.

Android Messages

Procesul de conectare la PC este foarte simplu și amintește de cel WhatsApp Web în care va trebui ca inițial din aplicația Android Messages deschisă pe telefon să alegeți opțiunea "Messages for Web" și ca ulterior să deschideți link-ul messages.android.com și să scanați codul QR afișat în browser.

Totul este gata iar imediat vă puteți bucura de funcționalitatea web de expediere a mesajelor text. La fel ca în cadrul aplicației de pe telefon avem emoji-uri, gif-uri și alte elemente de personalizare a SMS-urilor. În perioada următoare vor fi aduse și alte funcții precum căutarea de gif-uri, Smart Reply și preview pentru link-urile incluse în mesaje. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×