Apple iese victorioasă dintr-o nouă bătălie cu Samsung; Iată suma pe care coreenii o au de plătit pentru încălcarea de brevete

Autor:  | Publicat în:  Apple  Samsung 1.294 ori
<b>Apple iese victorioasă dintr-o nouă bătălie cu Samsung; Iată suma pe care coreenii o au de plătit pentru încălcarea de brevete</b>E știut deja faptul că Apple și Samsung se duelează în instanțe de ani buni, majoritatea cazurilor implicând încălcări de brevete după cum descoperim chiar astăzi. Suntem informați că instanța le-a dat câștig de cauză celor de la Apple în procesul

Cel mai aprig război din zona smartphone este clar cel dintre Apple și Samsung, două companii între care există mereu motiv de dispută. Astăzi spre exemplu descoperim că firma din Cupertino a primit în această lună câștig de cauză pentru un proces început acum mai bine de 7 ani în care Samsung era acuzată de încălcarea brevetelor de design deținute de Apple.

Astfel, suntem informați de faptul că instanța îi obligă pe sud-coreeni la plata unor prejudicii în valoare totală de 539 milioane de dolari, bani ce vor ajunge pe mâinile gigantului din Cupertino.

Dacă vă amintiți și anul trecut în noiembrie cei de la Apple mai câștigau o bătălie cu Samsung, atunci când instanța a decis că Samsung se face bună de plata a 120 milioane de dolari pentru încălcarea brevetelor ce țineau de utilizarea funcției slide-to-unlock.

E drept că pentru moment cei de la Samsung își pot recupera rapid acești bani plătiți, asta chiar prin intermediul Apple și prin simpla scumpire a panourilor OLED vândute, dar pe viitor lucrurile s-ar putea schimba dacă firma lui Tim Cook chiar are în plan dezvoltarea de panouri in-house.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×