Evolio Evotab HD unboxing: tabletă cu design plăcut, cutie elegantă (Video)

2.059 ori
<b>Evolio Evotab HD unboxing: tabletă cu design plăcut, cutie elegantă (Video)</b>Avem o nouă tableta la teste: Evolio Evotab HD, iar acest model vine cu un preț accesibil, de doar 479 de lei. Terminalul vine cu o cutie destul de elegantă, aspect pe care chiar l-am remarcat la brandul Evolio, care are grijă de aspectul ambalajelor...

Avem o nouă tableta la teste: Evolio Evotab HD, iar acest model vine cu un preț accesibil, de doar 479 de lei. Terminalul vine cu o cutie destul de elegantă, aspect pe care chiar l-am remarcat la brandul Evolio, care are grijă de aspectul ambalajelor sale mai mult decât alte companii romanești.

Evolio Evotab HD vine la pachet cu o pereche de căști, cablu USB, încărcător și manual. Tableta folosește un procesor dual core Cortex A9 de 1.5 GHz (AMLOGIC 8726MX), un display TFT LCD de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli și 1 GB RAM DDR3. Avem la dispoziție și 8 GB memorie flash, o cameră de 2 megapixeli în spate și una frontală de 0.3 MP.

Evolio Evotab HD unboxing

Tableta măsoară 8.9 mm în grosime, are un spate soft touch și cântărește 330 de grame. Ea vine cu port HDMI, microUSB, slot microSD (32 GB maxim), WiFi și suporta playback pentru fișiere MKV. Bateria să este o unitate de 3600 mAh și trebuie menționat un fapt bizar: pe cutia tabletei sta scrisă o grosime a device-ului de 8.9 mm, iar pe site-ul oficial scrie 9.3 mm. Care e grosimea reală? Revenim cu un review cât de curând!

Prețul actualizat îl puteți afla accesând magazinele online de mai jos:

​

Evolio Evotab HD unboxing1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×