Teclast X98 Plus II Unboxing: tabletă de 9.7 inch dual boot, cu muchii late (Video)

896 ori
<b>Teclast X98 Plus II Unboxing: tabletă de 9.7 inch dual boot, cu muchii late (Video)</b>Iată-ne şi cu un produs Teclast în teste şi era păcat să nu abordăm şi terminale ale acestei companii, una dintre cele mai active pe piaţa de tablete din China. Device-ul poartă numele de Teclast X98 Plus II şi e scos din cutie mai jos. Costă 174..

Iată-ne şi cu un produs Teclast în teste şi era păcat să nu abordăm şi terminale ale acestei companii, una dintre cele mai active pe piaţa de tablete din China. Device-ul poartă numele de Teclast X98 Plus II şi e scos din cutie mai jos. Costă 174 dolari la GearBest.com, iar vama costă 150 lei.

Teclast X98 Plus II scos din cutie

Noi avem o unitate de test aici, ceea ce ar putea explica lipsa încărcătorului din pachet. Practic, tot ce se află în cutie e manualul, cablul USB pentru încărcare şi un cablu USB OTG. Tableta aduce cu un iPad mai vechi, are muchii mari ale ecranului şi optează pentru un procesor Intel Cherry Trail Z8300 quad core de 1.44 GHz şi grafică Intel HD Graphics Gen 8.

Teclast X98 Plus II Unboxing

Mai primim şi un ecran de 9.7 inch cu panou IPS şi rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, iar la bord se află 4 GB RAM LPDDR3 şi 64 GB stocare. Acest model pune la bătaie şi un port HDMI, slot microSD, o cameră de 2 MP în spate şi una de 2 MP în faţă. Bateria este o unitate de 8.000 mAh şi pentru că acesta e un model dual boot, putem face trecerea între OS-urile Android 5.1 şi Windows 10 cu o singură apăsare de buton virtual.

Pentru productivitate folosim Windows 10, iar pentru divertisment Android. Terminalul măsoară 8 mm în grosime, pare a avea o construcţie destul de solidă şi revenim curând cu o recenzie pentru el.

Prețul actualizat al tabletei îl puteți verifica aici.

Teclast X98 Plus II Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×