iPhone SE Unboxing: un nou mic iPhone, cu mari ambiţii (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.939 ori
<b>iPhone SE Unboxing: un nou mic iPhone, cu mari ambiţii (Video)</b>De data aceasta am revenit cu unboxing-ul lui iPhone SE, dar e cu adevărat un iPhone SE şi nu o păcăleală de 1 aprilie, deci nu vă faceţi griji. Terminalul e scos din cutie în clipul de mai jos, după lansarea sa din luna martie. Îl găsiţi la Marketonline.

De data aceasta am revenit cu unboxing-ul lui iPhone SE, dar e cu adevărat un iPhone SE şi nu o păcăleală de 1 aprilie, deci nu vă faceţi griji. Terminalul e scos din cutie în clipul de mai jos, după lansarea sa din lună martie. Îl găsiţi la Marketonline.ro la preţul de 2198 lei, în varianta de 16 GB.

iPhone SE, continutul cutiei

Cutia acestui device este înaltă, puţin mai înaltă decât cea a lui iPhone 5 de exemplu. În cutie găsim cablul Lightning-USB, încărcătorul (care are nevoie de adaptor), căşti EarPods, manual şi cheiţa metalică care oferă acces la slotul nano SIM. Acest model vine pe Space Gray, argintiu, auriu şi roşe gold, aceasta din urmă versiune fiind şi cea pe care o avem noi.

iPhone SE scos din cutie

iPhone SE arată fix ca iPhone 5s, are aceleaşi dimensiuni şi vine cu şi cu scanner de amprente Touch ID. Handsetul măsoară 7.6 mm în grosime, cântăreşte 113 grame şi reprezintă un şoc, venind de la un phablet la acest model. Evident stă excelent în mână şi e foarte intuitiv şi ergonomic. Păstrează ecranul de 4 inch de pe iPhone 5 şi 5s, cu aceeaşi rezoluţie de 640 x 1136 pixeli, dar aduce upgrade de CPU la Apple A9 şi RAM la 2 GB.

În spate se află camera de 12 MP cu captură video 4K şi Live Photos, iar în față camera de 1.2 MP. Suntem tare curioşi în special de baterie şi performanţa camerei şi le vom analiza în zilele viitoare. [FORUM]

Puteți afla prețul actualizat al lui iPhone SE de pe Marketonline.ro.

iPhone SE video unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×