Evolio lansează smartphone-ul Yuppi, un produs pentru copii şi părinţi

Autor:  | Publicat în:  Evolio 981 ori
<b>Evolio lansează smartphone-ul Yuppi, un produs pentru copii şi părinţi</b>Evolio a anunţat astăzi Yuppi, cel mai nou smartphone al său, cu un design atrăgător, &icirc;n 3 culori. El este destinat copiilor, dar şi părinţilor, sosind cu funcţie de control parental. Produsul costă 269.90 lei şi poate fi cumpărat din...

Evolio a anunţat astăzi Yuppi, cel mai nou smartphone al său, cu un design atrăgător, în 3 culori. El este destinat copiilor, dar şi părinţilor, sosind cu funcţie de control parental. Produsul costă 269.90 lei şi poate fi cumpărat din magazinele Evolio din Bucureşti, Cluj şi Timişoara, online prin www.evolioshop.com, dar şi de la retaileri.

Terminalul include un ecran de 3.5 inch şi vine cu 3 carcase colorate care pot fi schimbate în funcţie de starea de spirit (albastru, roşu sau galben). În spate se afla o cameră de 5 MP cu bliţ LED, iar ca OS avem Android 4.4 KitKat. În ce priveşte aplicaţia de control parental, acestea permite blocarea selectivă a oricărei funcţii a telefonului, inclusiv accesul la unele aplicaţii, navigare pe Internet şi există şi posibilitatea de limitare a efectuării de apeluri sau SMS-uri.

Accesul la această funcţie se face prin parola. Evolio oferă şi o husă transparenta bumper pentru acest model, pentru rezistenţa îmbunătăţită la şocuri. Evolio Yuppi oferă o rezoluţie de 480 x 320 pixeli şi vine cu un procesor MediaTek dual core de 1.2 GHz, 4 GB stocare şi 512 MB RAM. El dispune de GPS, camera frontală de 0.3 MP şi slot SIM normal.

Bateria este o unitate de 1200 mAh şi handsetul cântăreşte 100 de grame.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×