Huawei anunță smartphone-ul de buget SnapTO; conectivitate 4G și procesor quad-core pe un telefon de 179$

Autor:  | Publicat în:  Huawei 583 ori
<b>Huawei anunță smartphone-ul de buget SnapTO; conectivitate 4G și procesor quad-core pe un telefon de 179$</b>&Icirc;n ultimul timp vedem din ce &icirc;n ce mai mult faptul că producătorii de smartphone-uri &icirc;ncearcă să aducă pe piață terminale cu prețuri scăzute, dar și cu dotări bune la pachet. După ce Motorola ne-a adus modelul Moto E, iată...

În ultimul timp vedem din ce în ce mai mult faptul că producătorii de smartphone-uri încearcă să aducă pe piață terminale cu prețuri scăzute, dar și cu dotări bune la pachet. După ce Motorola ne-a adus modelul Moto E, iată că și cei de la Huawei decid să ia cu asalt piața telefoanelor de buget odată cu SnapTO.

Acest smartphone va oferi pentru suma de 179$ un display HD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, conectivitate Bluetooth 4.0 și WiFi 802.11 b/g/n. SnapTO aduce pe deasupra și conectivitate 4G LTE cu viteze de până la 150 Mbps la download.

Lista completă de dotări mai include o cameră foto principală de 5 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli și o baterie de 2.200 mAh. Observăm că pe spatele terminalului avem parte de un capac cu textură specială ce va rezista cu brio la zgârieturi. Huawei SnapTo va sosi cu Android 4.4.4 KitKat și interfața Emotion UI la pachet, urmând ca vânzările să înceapă de mâine, 9 aprilie pe piața americană.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×