Evolio, un nou jucator pe piata GPS-urilor si telefoanelor mobile in Romania, prezent la CERF 2008

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.673 ori
<b>Evolio, un nou jucator pe piata GPS-urilor si telefoanelor mobile in Romania, prezent la CERF 2008</b>Avand in vedere ca numarul standurilor care prezentau telefoane mobile la editia CERF 2008 a fost extrem de mic, orice astfel initiativa ne-a atras atentia. In acest mod am descoperit compania Evolio, prezenta in Romania din 2007, cu un portofoliu bogat...

Avand in vedere ca numarul standurilor care prezentau telefoane mobile la editia CERF 2008 a fost extrem de mic, orice astfel initiativa ne-a atras atentia. In acest mod am descoperit compania Evolio, prezenta in Romania din 2007, cu un portofoliu bogat in GPS-uri si handseturi.

Mi-a atras atentia in special modelul Evolio Duo 100, un telefon dual SIM aratos, cu suport Bluetooth, GPS, playback MP3 si pe care-l puteti admira in imaginea de mai sus. Atentia vizitatorului putea fi atrasa si de catre draguta domnisoara politist de la stand, gata de a te aresta daca nu ai privit destul aceste GPS-uri:

Standul era destul de popular, avand in vedere numarul mare de navigatoare branduite Evolio, telefoane fixe si mobile prezente. De la telefoane business, la handseturi ieftine destinate publicului de masa, standul s-a prezentat admirabil in cadrul CERF 2008. Asteptam cu nerabdare sa testam aceste produse, pentru a ne convinge de calitatea lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×