AROBS la CERF 2008, pentru a treia oara consecutiv la showul IT&C cu

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.426 ori
<b>AROBS la CERF 2008, pentru a treia oara consecutiv la showul IT&C cu</b>Compania AROBS Transilvania Software participa pentru a treia oara consecutiv la CERF 2008, show desfasurat in perioada 7-11 mai la Romexpo. Vizitandu-i pe acestia, am descoperit o pleiada de terminale navigationale Mio, dar si noul Smailo plus handseturi...

Compania AROBS Transilvania Software participa pentru a treia oara consecutiv la CERF 2008, show desfasurat in perioada 7-11 mai la Romexpo. Vizitandu-i pe acestia, am descoperit o pleiada de terminale navigationale Mio, dar si noul Smailo plus handseturi E-TEN Glofiish.

Va reamintim ca sistemul de navigatie Smailo a fost lansat cu o luna in urma la Bucuresti si ca il avem chiar acum in teste, iar daca doriti sa ii aflati potentialul puteti vizita standul AROBS (stand 4044, pavilion 14) de la CERF. Smailo este primul brand total romanesc de sisteme GPS, despre care va informam intr-un articol anterior. Terminalul este comercializat la pretul de 699 lei (cu Harta Europei de Est) sau 799 lei (cu Harta Europei cu 43 de tari) - TVA inclus.

Smailo la CERF

Acest sistem navigational este destinat persoanelor care conduc masini middle-class si include un display tactil de 4.3 inch. Prin intermediul site-ului www.smailo.ro puteti descarca puncte de interes si locatiile radarelor de pe tot cuprins Europei. Software-ul folosit de catre acest GPS este celebrul iGO, iar sistemul navigational este bazat pe receptorul GPS SiRF Star III, care calculeaza rapid rutele de calatorie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×