Samsung Galaxy Note 7 se lansează pe 9 august în România; vom avea parte de o prezentare axată pe productivitate

802 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 se lansează pe 9 august în România; vom avea parte de o prezentare axată pe productivitate</b>La scurt timp de la evenimentul de lansare global al smartphone-ului Samsung Galaxy Note 7 ce a avut loc în New York și unde l-am avut ca delegat pe Gabriel Bobon, iată că ni se pregătește și o conferință pe plan local. Aceasta este programată pentru data

Iată că la scurt timp de la evenimentul Unpacked 2016 în cadrul căruia Samsung a prezentat oficial phablet-ul Galaxy Note 7, se anunță și o conferință pe plan local. Aceasta va avea loc pe data de 9 august în București, și aflăm prin intermediul invitației faptul că vom avea parte de o prezentare axată pe productivitate. Aici îl vom găsi pe Mihai Toader, fondatorul EFdeN, persoană care ne va ajuta să transformăm ideile într-o prezentare PowerPoint memorabilă în doar 10 minute. 

Invitatie lansare Samsung Galaxy Note 7

Desigur, este vorba despre dezvoltarea unei prezentări doar cu ajutorul phablet-ului Galaxy Note 7, productivitatea fiind un capitol pentru care seria Note este cunoscută pe piață. În ajutorul nostru va sosi și stylus-ul S-Pen, accesoriu ce are acum 4096 nivele de presiune diferite, și care oferă de asemenea și noi funcții alături - cum este cazul Translate pentru traducerea cuvintelor, sau Magnify pentru a da zoom într-o anumită zonă de pe ecran.

Samsung Galaxy Note 7 S-Pen

Noul S-Pen este la fel ca telefonul, rezistent la apă, compania sud-coreeană chiar prezentând odată cu lansarea faptul că se poate interacționa cu smartphone-ul via stylus chiar și sub apă. După cum știți deja, v-am prezentat un hands-on cu acest phablet direct din New York, și asta mulțumită lui Gabriel Bobon - delegatul nostru acolo ce a făcut o treabă foarte bună. Rămâne ca marți să facem și noi cunoștiință cu noul phablet, și cel mai probabil să aflăm prețurile de comercializare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×