Samsung Galaxy Note 7 se lansează pe 9 august în România; vom avea parte de o prezentare axată pe productivitate

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Evenimente 753 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 se lansează pe 9 august în România; vom avea parte de o prezentare axată pe productivitate</b>La scurt timp de la evenimentul de lansare global al smartphone-ului Samsung Galaxy Note 7 ce a avut loc în New York și unde l-am avut ca delegat pe Gabriel Bobon, iată că ni se pregătește și o conferință pe plan local. Aceasta este programată pentru data

Iată că la scurt timp de la evenimentul Unpacked 2016 în cadrul căruia Samsung a prezentat oficial phablet-ul Galaxy Note 7, se anunță și o conferință pe plan local. Aceasta va avea loc pe data de 9 august în București, și aflăm prin intermediul invitației faptul că vom avea parte de o prezentare axată pe productivitate. Aici îl vom găsi pe Mihai Toader, fondatorul EFdeN, persoană care ne va ajuta să transformăm ideile într-o prezentare PowerPoint memorabilă în doar 10 minute. 

Invitatie lansare Samsung Galaxy Note 7

Desigur, este vorba despre dezvoltarea unei prezentări doar cu ajutorul phablet-ului Galaxy Note 7, productivitatea fiind un capitol pentru care seria Note este cunoscută pe piață. În ajutorul nostru va sosi și stylus-ul S-Pen, accesoriu ce are acum 4096 nivele de presiune diferite, și care oferă de asemenea și noi funcții alături - cum este cazul Translate pentru traducerea cuvintelor, sau Magnify pentru a da zoom într-o anumită zonă de pe ecran.

Samsung Galaxy Note 7 S-Pen

Noul S-Pen este la fel ca telefonul, rezistent la apă, compania sud-coreeană chiar prezentând odată cu lansarea faptul că se poate interacționa cu smartphone-ul via stylus chiar și sub apă. După cum știți deja, v-am prezentat un hands-on cu acest phablet direct din New York, și asta mulțumită lui Gabriel Bobon - delegatul nostru acolo ce a făcut o treabă foarte bună. Rămâne ca marți să facem și noi cunoștiință cu noul phablet, și cel mai probabil să aflăm prețurile de comercializare!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×