Exclusivitate: LG Optimus LTE P936 Într-o experiență hands on, premieră absolută! (Video)

1.765 ori
<b>Exclusivitate: LG Optimus LTE P936 Într-o experiență hands on, premieră absolută! (Video)</b>După cum probabil știți deja, Mobilissimo.ro și GSMDome.com sunt site-uri surori și avem o exclusivitate astăzi, primind în teste un telefon prototip și anume LG Optimus LTE P936. Oricât ați căuta pe web nu veți găsi imagini sau specificații...

După cum probabil știți deja, Mobilissimo.ro și GSMDome.com sunt site-uri surori și avem o exclusivitate astăzi, primind în teste un telefon prototip și anume LG Optimus LTE P936. Oricât ați căuta pe web nu veți găsi imagini sau specificații pentru acest device și nici urmă de clipuri video... deci avem o premieră aici! și una care include chiar un test benchmark Quadrant.

Handsetul prototip a apărut o singură dată pe web în ultimele luni, trecând prin procesul de aprobare la FCC, iar la noi a scos 2564 de puncte în Quadrant, un rezultat rezonabil dar nu foarte impresionant pentru un telefon al anului 2012. Rețineți totuși că acesta este un prototip și că rulează doar Android 2.3.6, deci cu Android 4.0 și în varianta finală lucrurile vor sta altfel. Dotările sale mai includ un CPU ARMv7 rev2 v71 de 1.5 GHz, o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captură HD și un display cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli.

Optimus LTE P936 benchmark Quadrant

Ecranul este de 320 dpi și arata foarte bine, după cum se vede și în imagini. Revenim zilele viitoare cu un review, tot o premieră mondială și abia aștept să văd cum arată filmele pe acest prim LG cu ecran HD pe care îl vedem în România. Mai avem încă un smartphone în teste, de această dată unul 3D și tot o premieră dacă e să vorbim de un review. Vă garantez că nu l-ați văzut nici măcar pe Engadget până acum... cine ghicește surpriza? :)

Optimus LTE P936 Back

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×