Oppo Find 9 îşi face apariţia în câteva imagini hands on, include o cameră duală

706 ori
<b>Oppo Find 9 îşi face apariţia în câteva imagini hands on, include o cameră duală</b>Aparent o serie de imagini hands on cu telefonul Oppo Find 9 au apărut pe web şi ele par a indica faptul că acest terminal va include o cameră duala. Acum că marile companii au lansat deja c&acirc;teva flagshipuri de top şi LG şi Sony o vor face in...

Aparent o serie de imagini hands on cu telefonul Oppo Find 9 au apărut pe web şi ele par a indica faptul că acest terminal va include o cameră duala. Acum că marile companii au lansat deja câteva flagshipuri de top şi LG şi Sony o vor face in curand, producătorii chinezi pregatesc si ei lansările de flagshipuri.

Recenzia lui Oppo Find 7aa fost realizată la Mobilissimo.ro relativ recent şi în afară de preţ nu am avut foarte multe de obiectat legat de acel model, care avea multe în comun cu OnePlus One. Oppo Find 9 ar fi urmaşul său, deci aşteptările vor fi destul de mari. Dacă ne luăm după aceste fotografii, pe care le privim cu precauţie, atunci noul venit are un design destul de similar cu predecesorul.

Oppo Find 9

Remarcăm totuşi scannerul de amprente aici şi camera duala din spate. Dacă despre camera nu ştim mare lucru, senzorul de amprente aminteşte de soluţia de pe Oppo N3. Mi se par inedite şi culorile acestui device, semn că am putea să îl personalizăm cu nuanţe şi modele diferite în zona din spate. Îmi vine greu să cred că Oppo îşi va vinde telefonul cu model "zebra" sau "leopard" din start.

Zvonurile afirmă că handsetul va sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 810, 4 GB RAM şi un ecran de 5.5 inch, probabil unul Quad HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×