Exclusivitate: O listă cu ultimele firmware-uri pentru gama de telefoane HTC, a ajuns pe mâna Mobilissimo.ro

2.741 ori
<b>Exclusivitate: O listă cu ultimele firmware-uri pentru gama de telefoane HTC, a ajuns pe mâna Mobilissimo.ro</b>Documentul este unul de uz intern la HTC și ne arată data la care au avut stabilit să finalizeze programatorii companiei taiwaneze versiunile de firmware pentru modelele de terminale aflate în portofoliul lor internațional. &nbsp; Din păcate lista...

Documentul este unul de uz intern la HTC și ne arată data la care au avut stabilit să finalizeze programatorii companiei taiwaneze versiunile de firmware pentru modelele de terminale aflate în portofoliul lor internațional.

Din păcate lista ce ne-a fost furnizată de un cititor, nu este foarte clară în ceea ce privește data la care vor fi publicate de operatorii de telefonie mobilă update-urile FOTA, știm doar că poate dura în jurul a 3 luni până ca aceste update-uri să fie transmise către utilizatori. Deci ne putem aștepta să primim aceste actualizări cu o întârziere de 2 - 3 luni față de data de finalizare a versiunilor de firmware, termene ce sunt trecute în listă, alături de numele de cod ale telefoanelor și versiunea firmware-ului.

Ca să vă fie mai ușor să vă ghidați în listă și eventual să veniți cu observații legat de informațiile care se regăsesc în ea, mai jos vă indic numele de cod ale telefoanelor folosite de HTC, alăturat de numele lor de piață. Pentru versiunea mărită a imaginilor dați click pe captura de ecran de mai sus.

HTC Kingdom/HTC Hero 4G
HTC Vivo/HTC Incredible S
HTC ACE/HTC Desire HD
HTC Marvel/HTC Wildfire S
HTC Bravo/HTC Desire
HTC Pico/HTC Explorer
HTC Saga/HTC Desire S
HTC Ruby/HTC Amaze 4G
HTC Puccini/HTC Jetstream
HTC Icon/HTC Salsa
HTC Pyramid/HTC Sensation
HTC Bliss/HTC Rhyme
HTC Buzz/HTC Wildfire
HTC Runnymede/HTC Sensation XL
HTC Holiday/HTC Raider 4G
HTC Shooter/HTC EVO 3D
HTC Supersonic/HTC EVO 4G

Ceea ce știm cu siguranță, pe căi oficiale , este că 2 telefoane vor primi Android 4 ICS la sfârșitul lunii martie: HTC Sensation, HTC Sensation XE, urmat după puțin timp de HTC Sensation XL. Confirmare că vor primi update-ul la ICS au mai primit și HTC EVO 3D, HTC Incredible S, HTC Desire S și HTC Desire HD, fără să fie precizată însă o dată exactă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×