HTC cu procesor quad core Tegra 3 confirmat - HTC Endeavor vine la MWC 2012!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.460 ori
<b>HTC cu procesor quad core Tegra 3 confirmat - HTC Endeavor vine la MWC 2012!</b>știam de ceva vreme ca telefonul HTC Edge aka Endeavor vine cu procesor quad core, dar nu cunoșteam exact specificațiile acestui device. Acum misterul a fost lămurit și deși mă așteptam aici la un Snapdragon de nouă generație sau chiar un TI...

știam de ceva vreme ca telefonul HTC Edge aka Endeavor vine cu procesor quad core, dar nu cunoșteam exact specificațiile acestui device. Acum misterul a fost lămurit și deși mă așteptam aici la un Snapdragon de nouă generație sau chiar un TI OMAP, se pare că acest model va folosi un procesor quad core Nvidia Tegra 3.

Cunoscut și sub numele de Kal-El, CPU-ul Nvidia a fost deja văzut în acțiune pe tableta ASUS Transformer Prime și alte câteva modele de terminale prezentate la CES 2012. Revenind la HTC Endeavor, el va veni cu o cameră de 8 megapixeli, o cameră frontală de 1.3 megapixeli, WiFi, Bluetooth 4.0, 1 GB RAM și un display 720p de 4.7 inch. Procesorul Tegra 3 aflat la bordul device-ului va avea o frecvență de 1.5 GHz, iar handsetul mai vine cu suport pentru conectivitate HSPA+, Android 4.0 și HTC Sense 4.0.

Endeavor vine la pachet cu o pereche de căști Beats by Dre și sper să vedem și o cantitate decenta de memorie internă la bord și un slot microSD. Se pare că băieții de la Modaco vor primi primi detalii în următoarele zile, deci poate vom vedea și o imagine live cu acest device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×