Există viață și pentru slide-uri QWERTY; Pantech Vybe debutează cu acest format

Autor:  | Publicat în:  Pantech 632 ori
<b>Există viață și pentru slide-uri QWERTY; Pantech Vybe debutează cu acest format</b>Iată că mai există telefoane cu secțiune glisantă cu tastatura QWERTY, cum e proaspăt anunțatul Pantech Vybe. Pantech este o companie din Coreea de Sud, care nu se sfiește deloc să experimenteze cu formaturi sau dotări inedite pe handseturile...

Iată că mai există telefoane cu secțiune glisantă cu tastatura QWERTY, cum e proaspăt anunțatul Pantech Vybe. Pantech este o companie din Coreea de Sud, care nu se sfiește deloc să experimenteze cu formaturi sau dotări inedite pe handseturile sale.

După cum probabil v-ați dat seama din imagine, noul Vybe nu e chiar un high end de ultimă oră, ci e un device entry level. Tastatura sa slide out QWERTY pare destul de comodă, pentru cei care nu sunt deja prea obișnuiți cu touchscreenurile. Dotările acestui handset includ un display de 3.2 inch, cu rezoluție de 400 x 240 pixeli și 3 ecrane home customizabile afișate.

Puteți folosi telefonul în Easy Mode, care simplifica utilizarea și oferă meniuri accesibile celor care nu sunt familiarizați cu un smartphone. Apropo, acest device nu rulează Android, în cazul în care vă întrebați, ci un OS proprietar, bazat pe Java. Alte dotări hardware includ o cameră de 3 megapixeli, Bluetooth, o baterie de 1230 mAh și primim si o serie de aplicații de socializare. AT&T cere 30 de dolari pe telefon la abonament pe 2 ani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×