Experienta hands-on cu Sony Ericsson W760

2.453 ori
<b>Experienta hands-on cu Sony Ericsson W760</b>Norocosii de la Engadgetmobile.com au avut ocazia de a testa un handset Sony Ericsson W760, in cadrul CES 2008, la standul producatorului japonezo-suedez. Rezultatele testelor, in randurile urmatoare: Dintre cele 3 modele Sony Ericsson lansate astazi,...

Norocosii de la Engadgetmobile.com au avut ocazia de a testa un handset Sony Ericsson W760, in cadrul CES 2008, la standul producatorului japonezo-suedez. Rezultatele testelor, in randurile urmatoare:

Dintre cele 3 modele Sony Ericsson lansate astazi, W760 are cea mai mare sansa de a poposi in SUA, datorita faptului ca suporta conectivitate HSDPA, in toate variantele sale, specifice standardelor nord-americane. Sliderul este un telefon de calitate si este o experienta mobila placuta, dupa cum declara si cei de la Engadgetmobile, multumiti de minutele petrecute cu nou-venitul de la Sony Ericsson. Totusi, unul dintre defectele majore ale handsetului este reprezentat de tastele sale frontale, incomode si greu de manuit.

Editorii Engadget au apreciat adaugarea GPS-ului pe lista de specificatii tehnice, dar si tastatura glisanta. In cazul in care nu stiati, telefonul include si un joc de curse, care, in mod surprinzator este controlat prin miscarea telefonului, de catre utilizator (zguduiri puternice care va vor solicita mainile). Pana la urmatorul update de la engadgetmobile, va lasam in compania imaginilor cu acest terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×