Experienta hands-on cu telefonul Motorola ROKR E8

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.188 ori
<b>Experienta hands-on cu telefonul Motorola ROKR E8</b>Din nou cu ochii pe cei de la Engadgetmobile.com, va prezentam experienta hands-on a acestora cu celebrul telefon Motorola ROKR E8, cel despre care va vorbeam ieri, numindu-l "o telecomanda". Editorii Engadget se declara dezamagiti de lipsa suportului...

Din nou cu ochii pe cei de la Engadgetmobile.com, va prezentam experienta hands-on a acestora cu celebrul telefon Motorola ROKR E8, cel despre care va vorbeam ieri, numindu-l "o telecomanda".

Editorii Engadget se declara dezamagiti de lipsa suportului pentru conectivitate 3G, de vreme ce un astfel de terminal cu un display, o tastatura si un design sexy merita o lista de dotari mai bogate decat cele actuale. Va trebui sa ne multumim deocamdata cu EDGE, intreaga lista de specificatii fiind detaliata odata cu lansarea handsetului la finalul acestei ierni. Display-ul QVGA landscape i-a incantat pe reprezentantii celebrului blog high tech, in special datorita aurei albastre pe care o creeaza in intuneric.

De asemenea a fost recunoscuta calitatea tastaturii cu feedback haptic si a carcasei negre stralucitoare, calitatea principala a acestora fiind frumusetea. Cea mai importanta plangere a celor de la Engadget a fost lipsa unui cerc complet navigational, drept sistem de control al telefonului, utilizatorul fiind pus in pozitia de a folosi "3 sferturi de cerc". Stirile de la CES 2008 continua si va vom tine la curent cu lansarile de terminale pe masura ce acestea sunt dezvaluite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×