Extraopțiuni noi la cartelele preplătite Vodafone cu SMS-uri nelimitate În orice rețea națională

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.884 ori
<b>Extraopțiuni noi la cartelele preplătite Vodafone cu SMS-uri nelimitate În orice rețea națională</b>Cartelele preplătite au devenit segmentul cel mai dinamic din cadrul operatorilor telecom. Obțineți mai multe beneficii la o cartelă față de un abonament lunar și multora li se pare ciudat acest aspect. &nbsp; Vodafone plusează cu noi...

Cartelele preplătite au devenit segmentul cel mai dinamic din cadrul operatorilor telecom. Obțineți mai multe beneficii la o cartelă față de un abonament lunar și multora li se pare ciudat acest aspect.

Vodafone plusează cu noi extraopțiuni pentru cartelele preplătite. Se ajunge până la a se oferi SMS-uri nelimitate în orice rețea națională. Costă 6 euro pe lună. Pe lângă SMS nelimitate se adaugă 2000 de minute în rețea, 100 de minute naționale și 150 MB trafic de date. Nu-i așa că sună interesant? Mai ales pentru publicul 14 - 26 ani care comunică mult prin mesaje scrise.

La 8 euro primiți 300 MB, SMS nelimitat, 100 minute naționale și 2000 minute în rețea. Mai există posibilitatea / extraopțiunea prin care la 6 euro se oferă 2000 de minute și SMS-uri în rețea, 150 de minute naționale și 50 MB trafic de date.

Dacă veți cumpăra o cartelă Vodafone în perioada imediat următoare, o cartelă cu 6 euro credit veți primi încă 6 euro din partea Vodafone.

Tabelul cu toate detaliile:

2 Euro creditSMS-uri nelimitate in retelele nationale
2 Euro credit150 MB Internet pe mobil
2 Euro Credit50 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale
1 Euro Credit50 MB Internet pe mobil
1 Euro credit25 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale

Revin cu un articol comparativ al ofertelor la cartele preplătite din portofoliul operatorilor telecom locali.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×