Extraopțiuni noi la cartelele preplătite Vodafone cu SMS-uri nelimitate În orice rețea națională

3.059 ori
<b>Extraopțiuni noi la cartelele preplătite Vodafone cu SMS-uri nelimitate În orice rețea națională</b>Cartelele preplătite au devenit segmentul cel mai dinamic din cadrul operatorilor telecom. Obțineți mai multe beneficii la o cartelă față de un abonament lunar și multora li se pare ciudat acest aspect. &nbsp; Vodafone plusează cu noi...

Cartelele preplătite au devenit segmentul cel mai dinamic din cadrul operatorilor telecom. Obțineți mai multe beneficii la o cartelă față de un abonament lunar și multora li se pare ciudat acest aspect.

Vodafone plusează cu noi extraopțiuni pentru cartelele preplătite. Se ajunge până la a se oferi SMS-uri nelimitate în orice rețea națională. Costă 6 euro pe lună. Pe lângă SMS nelimitate se adaugă 2000 de minute în rețea, 100 de minute naționale și 150 MB trafic de date. Nu-i așa că sună interesant? Mai ales pentru publicul 14 - 26 ani care comunică mult prin mesaje scrise.

La 8 euro primiți 300 MB, SMS nelimitat, 100 minute naționale și 2000 minute în rețea. Mai există posibilitatea / extraopțiunea prin care la 6 euro se oferă 2000 de minute și SMS-uri în rețea, 150 de minute naționale și 50 MB trafic de date.

Dacă veți cumpăra o cartelă Vodafone în perioada imediat următoare, o cartelă cu 6 euro credit veți primi încă 6 euro din partea Vodafone.

Tabelul cu toate detaliile:

2 Euro creditSMS-uri nelimitate in retelele nationale
2 Euro credit150 MB Internet pe mobil
2 Euro Credit50 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale
1 Euro Credit50 MB Internet pe mobil
1 Euro credit25 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale

Revin cu un articol comparativ al ofertelor la cartele preplătite din portofoliul operatorilor telecom locali.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×