F64 lansează camera video profesională Sony PXW-FS5; iată detalii tehnice și prețul de comercializare

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.029 ori
<b>F64 lansează camera video profesională Sony PXW-FS5; iată detalii tehnice și prețul de comercializare</b>&Icirc;n cadrul unui eveniment ce a avut loc &icirc;n București pe data de 4 februarie, F64 a prezentat oficial camera video profesionistă Sony PXW-FS5, un device ideal pentru acele persoane ce vor să realizeze videoclipuri spectaculoase fără să...

În cadrul unui eveniment ce a avut loc în București pe data de 4 februarie, F64 a prezentat oficial camera video profesionistă Sony PXW-FS5, un device ideal pentru acele persoane ce vor să realizeze videoclipuri spectaculoase fără să utilizeze echipamente mari, greoaie sau incomode de transportat.

Printre noutățile aduse la bordul lui Sony PXW-FS5 putem menționa prezența senzorului Super 35 (montură Sony E pentru obiective), posibilitatea de a filma la rezoluție QFHD (3840 x 2160 pixeli), dar și ecranul LCD cu diagonală de 3.5 inch. Primim filtre ND încorporate, elemente ce ne asigură manevrabilitatea în reglarea expunerii.

F64 lansează camera video profesionistă Sony PXW-FS5; iată detalii tehnice și prețul de comercializare

De asemenea, această cameră video vine cu suport pentru filmare la rezoluție HD în format slow-motion a 240 cadre pe secunde. Pentru transferul rapid al materialelor capturate, Sony aduce aici și funcția de expediere prin WiFi. Alte dotări incluse pe Sony PXW-FS5 sunt reprezentate de către cele două sloturi pentru carduri, de mânerul superior cu intrări XLR și de grip-ul cu controale dedicate (zoom, start/stop, assign).

Sony PXW-FS5

Cum publicul țintă este reprezentat de către profesioniști, această cameră video are și un preț pe măsură, fiind afișată pe site-ul f64.ro la un preț de 27.789 lei. Mai jos puteți vedea și un clip 4K Ultra HD realizat cu modelul Sony PXW-FS5.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×