Facebook testează sincronizarea fotografiilor pe Android și auto upload pentru poze

1.796 ori
<b>Facebook testează sincronizarea fotografiilor pe Android și auto upload pentru poze</b>Primele aplicații care îmi vin în minte când mă gândesc la auto upload pe Android sunt Dropbox și Google+. Ei bine, se pare că și Facebook și-ar fi arătat interesul pentru o astfel de funcție, pe care ar putea să o integreze în următorul...

Primele aplicații care îmi vin în minte când mă gândesc la auto upload pe Android sunt Dropbox și Google+. Ei bine, se pare că și Facebook și-ar fi arătat interesul pentru o astfel de funcție, pe care ar putea să o integreze în următorul release al aplicației sale de socializare pentru Android.

și Flickr ar avea nevoie de o astfel de funcție, sincer să fiu. Facebook trebuie să aibă mare grijă cu următorul update, deoarece utilizatorii aplicației sale pentru Android și-au cam pierdut încrederea în echipa lui Zuckerberg, de vreme ce ultimele actualizări au fost eșecuri răsunătoare. Facebook a promis că rezolva problemele din aplicație și că vor lansa o aplicație nativă cât de curând. Funcția Photo Sync e deja disponibilă pentru unii utilizatori și în curând am putea să o primim sub formă de actualizare generală.

Cum se procedează? Exact ca în cazul lui Google+, astfel că fiecare fotografie va fi uploadata automat și păstrată într-un album privat, din care voi decideți unde se duc imaginile. Ele pot fi postate pe wall, într-o galerie din contul vostru, trimise pe mail și altele. Pe Google+ pozele sunt urcate în funcție de setările conexiunii și redimensionate la 3 MB, în vreme ce pe Facebook vor fi luate în calcul și nivelul bateriei și dacă le uploadati folosind conectivitatea mobila atunci fotografiile vor ajunge la 100 kb pentru a face economie.

Dacă vreți să verificați disponibilitatea acestei funcții de test pe aplicația voastră Facebook pentru Android accesați Timeline-ul și apăsați Photos și verificați dacă aveți un buton Sync.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×