Tabletele Windows 8 produse de ASUS și Acer ar putea fi prea scumpe pentru a genera vânzări solide

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.188 ori
<b>Tabletele Windows 8 produse de ASUS și Acer ar putea fi prea scumpe pentru a genera vânzări solide</b>Cu câteva zile în urmă avea loc o scăpare pe web în urma căreia aflam cam care vor fi prețurile pentru tabletele ASUS cu Windows 8 și ele gravitau în jurul valorii de 600 de dolari. E vorba aici de tabletele Vivo Tab, dar iată că au apărut...

Cu câteva zile în urmă avea loc o scăpare pe web în urma căreia aflam cam care vor fi prețurile pentru tabletele ASUS cu Windows 8 și ele gravitau în jurul valorii de 600 de dolari. E vorba aici de tabletele Vivo Tab, dar iată că au apărut alte prețuri, unele care nu sună deloc bine pentru cumpărătorul de rând.

Rețineți că Acer, Toshiba, Dell, Lenovo, Samsung, ASUS și Sony au prezentat deja oficial tablete Windows 8 și Windows RT, dar nu au anunțat și prețurile acestora. Totuși există retaileri grăbiți sau site-uri cu știri despre tablete care au aflat aceste detalii mai devreme. Astfel aflăm că ASUS, care pregătește 3 tablete Windows 8 îl va avea pe Vivo Tab la prețul de 799 de dolari. E vorba aici despre o tabletă de 11.6 inch, iar trecând la Acer, ei vor veni pe piața cu modelul Iconia Tab W510, de 10.1 inch, cu preț de 827 de dolari.

Acer Iconia Tab W700 costa 1490 de dolari, iar în varianta cu tastatura Bluetooth va costa chiar mai mult, 1570 dolari. și Acer Iconia Tab W510 va avea o variantă cu tastatură, care va costa 993 de dolari. Acer și ASUS refuza să comenteze pe seama acestor zvonuri, dar dacă ele sunt reale, produsele companiilor sunt ca și moarte la sosirea în magazine. Săptămâna viitoare Microsoft, Intel și partenerii hardware producători de tablete Windows 8 au o conferință de presă programată și probabil vom afla și primele detalii despre prețuri.

Ați cumpăra o tabletă de 800 de dolari cu Windows 8 sau un Nexus 7 de 1200 de lei?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×