Familia de telefoane rugged UTOK se mărește astăzi odată cu lansarea lui Dorel 2

1.410 ori
<b>Familia de telefoane rugged UTOK se mărește astăzi odată cu lansarea lui Dorel 2</b>UTOK Dorel a fost unul dintre cele mai inedite smartphone-uri lansate pe plan local &icirc;n ultimul timp, și nu datorită specificațiilor sale tehnice, ci a numelui ieșit din comun. Astăzi, UTOK ne anunță faptul că familia de terminale rugged se...

UTOK Dorel a fost unul dintre cele mai inedite smartphone-uri lansate pe plan local în ultimul timp, și nu datorită specificațiilor sale tehnice, ci a numelui ieșit din comun. Astăzi, UTOK ne anunță faptul că familia de terminale rugged se mărește odată cu lansarea unui feature-phone denumit Dorel 2.

Spre deosebire de predecesorul său, acesta nu dispune de funcții smart sau de un display touchscreen, ci de tastatură clasică aflanumerică și de un ecran de 2 inch cu rezoluție 220 x 170 pixeli. Telefonul este echipat cu slot microSD, Radio FM, Bluetooth 2.0, lanternă și cameră foto VGA.

Noul model sosește cu baterie de 2.000 mAh ce pe hârtie va asigura până la 15 ore de convorbiri, sau 330 de ore în modul standby. UTOK Dorel 2 se remarcă și prin certificarea IP68 adusă la pachet, standard ce ne oferă protecție la apă, praf, și la șocuri mecanice (de până la 1 metru).

Aflăm totodată că UTOK Dorel dispune de suport dual-SIM, un jack audio 3.5 mm, 64 MB memorie internă și de sistemul de operare Nucleus. UTOK Dorel 2 cântărește 140 grame și măsoară 20 mm în grosime. Prețul său este de 299 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×