Fără taxe de roaming În UE Începând cu iulie 2014! Un nou succes pentru comunicarea fără granițe!

2.388 ori
<b>Fără taxe de roaming În UE Începând cu iulie 2014! Un nou succes pentru comunicarea fără granițe!</b>Operatorii de telefonie au primit o lovitură grea azi, deoarece cele 27 de țări din UE vor avea un nou regulament cu privire la roaming de anul viitor. Acesta are o regulă simplă: fără roaming! &nbsp; Astfel, veți plăti aceeași sumă pentru...

Operatorii de telefonie au primit o lovitură grea azi, deoarece cele 27 de țări din UE vor avea un nou regulament cu privire la roaming de anul viitor. Acesta are o regulă simplă: fără roaming!

Astfel, veți plăti aceeași sumă pentru apeluri și traficul de date atunci când vă aflați într-o țară din UE ca și suma pe care o plătiți în țara de baștină. Oficialii au votat deja, iar decizia se aplică și SMS-urilor, traficului de date și apelurilor. Ideea este aceeași ca și în spatele monedei europene unice: crearea unei piețe unite, cu aceleași reguli, tarife și prețuri.

Evident clienții din SUA și alte țări non UE vor plăti taxe de roaming atunci când intră în țările comunitatii europene. Uniunea estimează deja și pierderile operatorilor, de aproximativ 2% din venituri, dar pe termen lung aceștia vor beneficia de această măsură, deoarece clienții vor fi încurajați să folosească mai abundent serviciile lor, deci profitul va fi recuperat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×