Roaming gratuit şi WiFi gratuit în UE este dezideratul preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

1.308 ori
<b>Roaming gratuit şi WiFi gratuit în UE este dezideratul preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker</b>Scriam cu câteva zile în urmă legat de faptul că se lucrează febril la Comisia Europeană pentru a elimina taxele de roaming în UE, iar la presiunile operatorilor roaming-ul fără taxe ar fi limitat la doar 90 de zile. Asta nu înseamnă că autorităţile..

Scriam cu câteva zile în urmă legat de faptul că se lucrează febril la Comisia Europeană pentru a elimina taxele de roaming în UE, iar la presiunile operatorilor roaming-ul fără taxe ar fi limitat la doar 90 de zile. Asta nu înseamnă că autorităţile europene au uitat de dezideratul de unificare a întregii Europe sub un singur tarif şi fără suprataxare.

Un susţinător al proiectelor de genul este şi Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, care a anunţat astăzi un plan de implementare a roaming-ului gratuit pentru mobile şi a Internetului wireless. Serviciile vor fi oferite în oraşele din Uniunea Europeană şi unificarea de acest tip vine să aline puţin naţiunile dezbinate de problema imigranţilor şi Brexit.

Juncker a subliniat că aceste măsuri vor îmbunătăţi viaţa omului de rând şi călătoria prin Europa cu telefonul mobil ar trebui făcută ca şi în propria țară, fără limitări sau suprataxări. Draftul propunerii legate de limitarea utilizării de roaming fără taxe ar fi acum revizuit, chiar şi în ciuda presiunii operatorilor. Întotdeauna va fi scrisă cu litere mici undeva în colţ şi vreo precizare care să salveze totuşi operatorii de la pierderea acestui venit gras, credem noi. Progresul rămâne inevitabil din fericire.

Extinderea Internetului de mare viteză în toate ţările UE e o altă dorinţă a lui Juncker, dar şi intenţia de a proteja datele online personale ale cetăţenilor din cele 28 de ţări. Fiecare sat şi oraş din UE ar trebui să aibă Internet wireless, conform aceluiaşi Juncker, care nu a mai oferit şi detalii extra despre cum se va realiza acest lucru totuşi. Termenul limită ar fi începutul următorului deceniu.

S-a mai discutat şi despre relaţia publisherilor cu Google şi plăţile obţinute din reclame, plus plata justă pentru munca jurnaliştilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×