LG Optimus L4 II anunțat oficial, vine cu ecran de 3.8 inch

1.314 ori
<b>LG Optimus L4 II anunțat oficial, vine cu ecran de 3.8 inch</b>LG a anunțat un nou model de telefon la limita de jos a midrange-ului. E vorba despre modelul LG Optimus 4 II, pe care îl admirați mai jos. Terminalul rulează Android 4.1 Jelly Bean și e dotat cu un ecran IPS de 3.8 inch. &nbsp; Ecranul suporta o...

LG a anunțat un nou model de telefon la limita de jos a midrange-ului. E vorba despre modelul LG Optimus 4 II, pe care îl admirați mai jos. Terminalul rulează Android 4.1 Jelly Bean și e dotat cu un ecran IPS de 3.8 inch.

Ecranul suporta o rezoluție de 480 x 320 pixeli, iar telefonul va sosi doar pe anumite piețe, printre care și cea din Rusia și Ucraina. Nu m-aș mira ca și România să fie inclusă pe listă. Acest terminal e bazat pe un procesor MediaTek, vine cu 512 MB RAM, 4 GB memorie internă și un slot microSD. în plus, avem parte de o baterie de 1700 mAh și o cameră de 3 megapixeli în spate cu bliț.

LG Optimus L4 II va suporta conectivitate HSDPA, WiFi, Bluetooth 3.0 și GPS și carcasa sa va măsura 11.9 mm în grosime. Dotările nu sunt cine știe ce, dar mă aștept ca prețul să fie cu adevarat impresionant. Poate undeva sub 200 de dolari, eventual 170 ar fi o alternativă bună. O astfel de sumă sau mai bine zis echivalentul său în ruble se vehiculeaza deja în Rusia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×