FIFA World Cup 2010, motiv de ingrijorare pentru operatorii de telefonie

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.399 ori
<b>FIFA World Cup 2010, motiv de ingrijorare pentru operatorii de telefonie</b>Peste doar cateva zile va debuta FIFA World Cup 2010, cu meciul dintre Africa de Sud si Mexic, motiv de ingrijorare pentru operatorii de telefonie mobila. De vreme ce nu putem fi cu totii aproape de un televizor sau de un computer, unii dintre noi vor...

Peste doar cateva zile va debuta FIFA World Cup 2010, cu meciul dintre Africa de Sud si Mexic, motiv de ingrijorare pentru operatorii de telefonie mobila. De vreme ce nu putem fi cu totii aproape de un televizor sau de un computer, unii dintre noi vor recurge la streaming 3G pentru a vizualiza din mers meciurile pe smartphone-uri.

Acest lucru va insemna o crestere semnificativa a transferului de date in tarile in care operatorii oferta servicii de televiziune mobila. Firma de consultanta Deloitte afirma ca unele dintre retele vor fi suprasaturate in timpul meciurilor, din cauza celor care aleg vizionarea online. In plus, retelele de social networking vor exploda, fiind pline de vesti si update-uri de la competitia din Africa de Sud.

Din fericire, operatorii s-au pregatit pentru acest eveniment deosebit, iar un meci pe un smartphone ar consuma aproximativ 400 MB de date, conform specialistilor, deci aveti grija la consumul pe abonament in aceasta perioada.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×