Sony Ericsson Shakira si un smartphone/MID misterios scapa pe web

1.088 ori
<b>Sony Ericsson Shakira si un smartphone/MID misterios scapa pe web</b>Se pare ca Sony Ericsson se va concentra tot mai mult pe seria XPERIA, de vreme ce pregateste un nou model, ba chiar o noua varianta de XPERIA X10, am putea spune. Celebra companie a scapat pe web terminalele din imaginea de mai jos, cu mentiunea ca...

Se pare ca Sony Ericsson se va concentra tot mai mult pe seria XPERIA, de vreme ce pregateste un nou model, ba chiar o noua varianta de XPERIA X10, am putea spune. Celebra companie a scapat pe web terminalele din imaginea de mai jos, cu mentiunea ca modelul din stanga este Sony Ericsson Shakira, iar cel din dreapta ramane deocamdata un mister.

Ambele terminale ruleaza Android si aflam ca Sony Ericsson Shakira se incadreaza intre modelul XPERIA X10 si XPERIA Mini, urmand sa poarte numele de XPERIA X10 Mid, unul total neinspirat de altfel. Sliderul QWERTY din imaginea de mai sus aduce foarte mult cu HTC Shift, un UMPC disponibil prin operatorul Rogers.

Acest terminal va sosi cu un display de 5 inchi, sau chiar mai mult, ceea ce il face mai degraba un MID, sau un tablet mai mic. Modelul de culoare neagra va rula Android 2.1, iar revenind la SE Shakira, smartphone-ul foloseste un display HVGA si banuim ca va sosi cu o serie de continuturi ale artistei cu acelasi nume, plus functii muzicale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×