Firefox Mobile acum disponibil! Primul clip video cu Fennec M9 in actiune!

1.368 ori
<b>Firefox Mobile acum disponibil! Primul clip video cu Fennec M9 in actiune!</b>Aflam de pe GSMDome.com, ca o versiune timpurie a mult-asteptatului Firefox Mobile este acum disponibila, pentru nerabdatorii care doresc sa testeze browserul mobil pe Internet tabletul Nokia N810 sau PC-ul lor. Aceasta versiune serveste pentru obtinerea...

Aflam de pe GSMDome.com, ca o versiune timpurie a mult-asteptatului Firefox Mobile este acum disponibila, pentru nerabdatorii care doresc sa testeze browserul mobil pe Internet tabletul Nokia N810 sau PC-ul lor. Aceasta versiune serveste pentru obtinerea feedbackului de la comunitatea de developeri, in special in ce priveste experienta utilizatorului.

Trecand direct la lucrurile importante, iata un clip video care arata functionarea browserului si linkurile de download pentru acesta:

Descarcati Firefox Mobile pentru :

Windows PC - http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/mobile/fennec-1.0a1.en-US.win32.zip
Mac OS X - http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/mobile/fennec-1.0a1.en-US.mac.dmg
Linux - http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/mobile/fennec-1.0a1.en-US.linux-i686.tar.bz2
Nokia N810 - http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/mobile/mozilla-fennec.install

In dezvoltarea lui Fennec M9, developerii au pus accentul pe noua interfata, care adauga suportul pentru ecrane touch pe lista de specificatii si alte feature-uri specifice telefoanelor mobile. Urmatoarele release-uri alpha se vor axa pe performanta, dar sa vedem ce ofera aceasta varianta a browserului mobil.

Firefox Mobile soseste cu bookmarkuri (inclusiv taguri), acea super-bara URL, browsing cu ajutorul taburilor (integreaza si imagini thumbnail), cautare web integrata in bara URL si acces usurat la multiple motoare de cautare. Continuturile web vor fi maximizate, prin auto-ascunderea barei URL si a controalelor, plus ca veti putea folosi functia zoom in/out pentru o mai buna vizualizare a unor parti ale site-urilor.

In ce priveste securitatea, beneficiati de instant web site ID, un password manager, popup blocker si "curatarea" datelor privtate. Printre functiile utile pe handseturi se vor numara cea de click pe un numar de telefon pentru a initia un apel si un API JavaScript care detecteaza locul unde va aflati.

Pentru mai multe detalii despre browser aruncati o privire aici, iar pentru detalii despre procesul de instalare al lui Fennec folositi aceasta adresa.

Sursa:  Gsmdome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×