Firefox Mobile soseste pana in 2010

1.142 ori
<b>Firefox Mobile soseste pana in 2010</b>Mitchell Baker de la Mozilla a anuntat oficial planurile companiei in legatura cu varianta mobila a celebrului browser, astfel ca aflam ca e posibil sa vedem o versiune a acestei aplicatii disponibila pana in 2010. Firefox a castigat tot mai mult teren pe...

Mitchell Baker de la Mozilla a anuntat oficial planurile companiei in legatura cu varianta mobila a celebrului browser, astfel ca aflam ca e posibil sa vedem o versiune a acestei aplicatii disponibila pana in 2010.

Firefox a castigat tot mai mult teren pe piata browserelor desktop, in ultimii ani, avand o evolutie incredibila de la lansarea sa din 2004 si pana azi. La ora actuala, acest browser, in diferitele sale versiuni detine 20% din piata, fara a se implica in peisajul telefoniei mobile. Opera este, intre timp, un browser extrem de popular pentru handseturi si, avand in vedere faptul ca maine debuteaza si primul telefon Android, este posibil ca si Chrome sa intre n joc.

Evident, o concurenta enorma o reprezinta si Internet Explorer, in varianta sa mobila pe terminalele Windows Mobile, divizand si mai mult piata browserelor de pe terminalele portabile. Un an de intarziere nu reprezinta o idee prea buna pentru Mozilla, dar avantajul este faptul ca Firefox Mobile va fi un produs la care se va lucra in plus, amenintand serios competitia.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×