Produse evoMAG.ro

Apple retrage de pe piata adaptoarele pentru priza ale lui iPhone 3G

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.413 ori
<b>Apple retrage de pe piata adaptoarele pentru priza ale lui iPhone 3G</b>Daca sunteti posesorii unui iPhone 3G, oriunde v-ati afla trebuie sa cereti sa vi se schimbe adaptorul USB pentru energie electrica, deoarece Apple va retrage de pe piata fiecare astfel de accesoriu. Este vorba de cele deja livrate publicului, in tari ca...

Daca sunteti posesorii unui iPhone 3G, oriunde v-ati afla trebuie sa cereti sa vi se schimbe adaptorul USB pentru energie electrica, deoarece Apple va retrage de pe piata fiecare astfel de accesoriu.

Este vorba de cele deja livrate publicului, in tari ca SUA, Japonia, Mexic si Canada. Posesorii de iPhone 3G din America Latina vor beneficia de asemenea de noi adaptoare USB, iar schimbul se poate face pe Internet sau intr-un magazin Apple. Intregul proces va debuta in data de 10 octombrie, iar Apple a afirmat ca este vorba de o problema de design a adaptoarelor sale USB pentru iPhone 3G.

Astfel, o parte din aceastea va ramane in priza, rupandu-se, ceeea ce prezinta un risc mare de soc electric. Apple va recomanda sa nu mai utilizati aceste accesorii pana ce nu primiti unele noi. Intre timp, iPhone-ul poate fi incarcat de la PC sau folosind un adaptor USB standard Apple. Adaptorul va sosi la 3 saptamani dupa ce-l veti comanda pe Internet, iar accesoriile care inlocuiesc vechile modele sunt marcate cu un punct verde in partea inferioara.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×