"Android O" este menţionat de Motorola într-un promo oficial, suntem gata să pariem că Oreo va fi numele de cod

2.211 ori
<b>"Android O" este menţionat de Motorola într-un promo oficial, suntem gata să pariem că Oreo va fi numele de cod</b>Android N va fi lansat în varianta finală cel mai probabil la sfârșitul acestei veri, versiune OS ce ar putea purta numele Android 7.0 Nutella. Cu toate că până la următorul mare release, și anume 8.0, mai avem de așteptat, iată că încă de pe acum apar

Dacă Android N nu a primit încă un nume de cod şi un număr, dar Nutella şi Nougat sunt în pole position, despre Android O ştim şi mai puţine lucruri. De fapt prima sa menţiune a venit într-un material promoţional Motorola/Lenovo pentru Moto G4 Plus.

Sunt gata să pariez că Android O îşi va lua numele de la biscuitele Oreo, mai ales că firma din spatele său are mereu campanii originale de promovare şi că nu prea există dulciuri şi deserturi al căror nume să înceapă cu "O". Vă reamintesc că în cazul lui Android N, Google a propus ca utilizatorii să aleagă numele acestui release prin intermediul unui site dedicat.

Având în vedere că Moto G4 Plus de abia a fost lansat şi are dotări destul de bune, era de aşteptat să fie compatibil atât cu Android N, cât şi cu Android O, deci nu suntem foarte surprinşi de acest lucru. De-a lungul anilor Motorola a avut o relaţie specială cu Google, ajungând şi sub aripa sa la un moment dat prin achiziţie, iar "sechelele" acestui parteneriat strâns se reflectă în sosirea cu prioritate a actualizărilor Android pe modelele Moto, aflate acum sub tutela Lenovo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×