Fiti primii care se joaca pe Nokia prin N-Gage

1.316 ori
<b>Fiti primii care se joaca pe Nokia prin N-Gage</b>O versiune pre-release a platformei de gaming de la Nokia, N-Gage este acum disponibila pentru utilizatorii de terminale Nokia N81. Descarcati aplicatia aici: http://forums.arena.n-gage.com/nokia/board?board.id=downloadingapplication N-Gage First Access...

O versiune pre-release a platformei de gaming de la Nokia, N-Gage este acum disponibila pentru utilizatorii de terminale Nokia N81. Descarcati aplicatia de aici.

N-Gage First Access le permite posesorilor de handseturi N81 sa downloadeze versiunea pre-release a aplicatiei N-Gage si sa testeze/cumpere jocuri N-Gage. Pentru a folosi acest serviciu, va trebui sa descarcati aplicatia N-Gage, care va da accesul la jocuri si feature-uri ale comunitatii de gameri. In cazul in care veti incerca sa instalati aplicatia pe alte telefoane decat N81, veti observa ca instalarea esueaza, din cauza procesului de verificare a terminalului.

Lista de terminale se va mari odata cu progresul in dezvoltarea aplicatiei si iata ce include pachetul de start N-gage : aplicatia N-Gage (6.3MB), Space Impact: Kappa Base (11.7MB), System Rush: Evolution (13.2MB) si Hooked On: Creatures of the Deep (28MB). La prima vedere aplicatia pare usor navigabila si cu tendinta de a forma comunitati de gameri, care pot intra usor in contact prin intermediul jocurilor. Va trebui sa retineti ca avem de-a face cu o versiune beta, care va suferi numeroase modificari, in special datorita feedbackului utilizatorilor sai.

Mai multe detalii pe site-ul: forums.arena.n-gage.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×