Fiti primii care se joaca pe Nokia prin N-Gage

1.337 ori
<b>Fiti primii care se joaca pe Nokia prin N-Gage</b>O versiune pre-release a platformei de gaming de la Nokia, N-Gage este acum disponibila pentru utilizatorii de terminale Nokia N81. Descarcati aplicatia aici: http://forums.arena.n-gage.com/nokia/board?board.id=downloadingapplication N-Gage First Access...

O versiune pre-release a platformei de gaming de la Nokia, N-Gage este acum disponibila pentru utilizatorii de terminale Nokia N81. Descarcati aplicatia de aici.

N-Gage First Access le permite posesorilor de handseturi N81 sa downloadeze versiunea pre-release a aplicatiei N-Gage si sa testeze/cumpere jocuri N-Gage. Pentru a folosi acest serviciu, va trebui sa descarcati aplicatia N-Gage, care va da accesul la jocuri si feature-uri ale comunitatii de gameri. In cazul in care veti incerca sa instalati aplicatia pe alte telefoane decat N81, veti observa ca instalarea esueaza, din cauza procesului de verificare a terminalului.

Lista de terminale se va mari odata cu progresul in dezvoltarea aplicatiei si iata ce include pachetul de start N-gage : aplicatia N-Gage (6.3MB), Space Impact: Kappa Base (11.7MB), System Rush: Evolution (13.2MB) si Hooked On: Creatures of the Deep (28MB). La prima vedere aplicatia pare usor navigabila si cu tendinta de a forma comunitati de gameri, care pot intra usor in contact prin intermediul jocurilor. Va trebui sa retineti ca avem de-a face cu o versiune beta, care va suferi numeroase modificari, in special datorita feedbackului utilizatorilor sai.

Mai multe detalii pe site-ul: forums.arena.n-gage.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×