Browserul Opera Mobile 9.5 ofera experiente tip iPhone

1.106 ori
<b>Browserul Opera Mobile 9.5 ofera experiente tip iPhone</b>Opera a lansat a lansat astazi cel mai nou browser destinat smartphone-urilor, Opera Mobile 9.5. Acesta este bazat pe web renderer-ul Opera Presto si include o interfata similara cu cea a celebrului iPhone. Acest update aduce o serie de feature-uri cel...

Opera a lansat a lansat astazi cel mai nou browser destinat smartphone-urilor, Opera Mobile 9.5. Acesta este bazat pe web renderer-ul Opera Presto si include o interfata similara cu cea a celebrului iPhone.

Acest update aduce o serie de feature-uri cel putin interesante, cum ar fi cel de zooming, care aduce extrem de mult cu functia similara de pe terminalul mobil produs de Apple. Noua versiune de Opera Mobile are timpi de incarcare mai buni si suporta Flash Lite 3, ceea ce inseamna ca YouTube si MySpace pot fi usor vizualizate de pe smartphone-ul dumneavoastra. Opera va prezenta browserul in cazul Mobile World Congress si va lansa softuri beta pentru terminalele ce ruleaza Symbian, Linux si Windows Mobile curand.

De mentionat este faptul ca update-ul curent permite o incarcare mai rapida a site-urilor. Chiar si website-urile complexe, care folosesc AJAX, sau alte tehnologii web 2.0 sunt randate rapid si fara probleme, conform reprezentantilor Opera. Printre feature-urile acestei versiuni se afla si o interfata widget disponibila in timp ce Opera Mobile se afla in mod idle, dar si posibilitatea de a trimite imagini sau MMS-uri sau optiunea de a salva pagini si a le vizualiza offline. Mai multe detalii, in cadrul prezentarii oficiale de la Mobile World Congress, de saptamana viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×