Revine o fantomă: smartwatchul Nokia Moonraker are un scurt tutorial publicat pe web

1.346 ori
<b>Revine o fantomă: smartwatchul Nokia Moonraker are un scurt tutorial publicat pe web</b>La un an după ce aflam despre existența smartwatch-ului Nokia Moonraker, iată că pe web ajunge și o captură de ecran cu ce pare a fi un tutorial pentru setarea ceasului inteligent dezvoltat de către finlandezi. Vedem aici modalitatea prin care se putea

Exact acum un an aflam de existenţa lui Nokia Mooraker, un smartwatch Nokia anulat, pentru ca la începutul acestui an să vedem gadgetul disecat. Azi numele său reapare în prim plan, pentru că un tutorial legat de interfaţa sa a fost publicat online.

El a apărut pe contul de Twitter @tfwboredom şi ne prezintă modalitatea în care putem vedea notificări, dar şi utiliza swipe-urile pentru a naviga între meniuri. Smartwatchul ar fi avut un design modern şi o interfaţă inspirată din Windows Phone/Metro UI. El a ajuns chiar în faza de prototip şi a fost prezentat şi unor investitori la MWC cu 2 ani în urmă.

More Moonraker bits. The smartwatch that never came to be. pic.twitter.com/pt1USBrFLM

— Core (@tfwboredom) June 20, 2016

Acesta e doar unul dintre produsele Nokia anulate pentru a nu concura cu alte proiecte Microsoft, precum purtabilele Band de exemplu. E drept că Moonraker era un adevărat smartwatch şi nu un device banal de fitness, deci şi-ar fi găsit loc pe piaţa fără probleme lângă Microsoft Band. Ce e interesant la acest device e că avea un buton fizic sub ecran, în vreme ce mulţi producători de modele smartwatch prefera să includă butoanele lateral. Si gesturile sale de control par destul de intuitive.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×