Fostul CEO Apple, John Sculley lansează propriul smartphone: Obi Worldphone vine cu un design elegant

1.801 ori
<b>Fostul CEO Apple, John Sculley lansează propriul smartphone: Obi Worldphone vine cu un design elegant</b>Fostul CEO, John Sculley, cel care l-a &icirc;nlăturat pe Steve Jobs din organigramă Apple cu mulţi ani &icirc;n urmă nu renunţa la implicarea sa &icirc;n tehnologie. El a lansat o nouă serie de smartphone-uri, &icirc;n colaborare cu Robert Brunner...

Fostul CEO, John Sculley, cel care l-a înlăturat pe Steve Jobs din organigramă Apple cu mulţi ani în urmă nu renunţa la implicarea sa în tehnologie. El a lansat o nouă serie de smartphone-uri, în colaborare cu Robert Brunner de la Ammunition, iar primul produs poartă numele de Obi Worldphone.

După cum se vede şi în imaginea de mai sus, avem de-a face cu un terminal elegant, care va sosi pe piaţa în două versiuni. Obi Worldphone SF1 va porni de la 199 dolari, iar SJ1.5 de la 129 dolari. Handseturile vor fi disponibile din octombrie şi vor avea că public ţintă cumpărătorii până în 25 de ani din Africa, Asia şi Orientul Mijlociu. La bord se afla componente de la partenerii obişnuiţi, precum o cameră Sony, chipuri Qualcomm şi MediaTek, Corning Gorilla Glass şi acustica Dolby.

Terminalele rulează un Android personalizat în mod unic, se pare. Modelul SF1 vine cu 4G LTE şi are un corp din fibră de sticlă ranforsată. Dotările sale includ un display FHD de 5 inch, blitz pentru camera frontală de 5 MP, camera principală de 13 MP şi un procesor Snapdragon 615. La bord se afla 2 GB RAM şi 16 GB stocare în versiunea de 199 dolari şi 3 GB RAM şi 32 GB stocare pentru cea de 249 dolari.

Modelul SJ1.5 se mulţumeşte doar cu display HD, 3G şi vine cu un CPU quad core, camera de 8 MP, o carcasă în multiple culori, 16 GB stocare, iar ambele modele au două sloturi SIM. Va fi interesant de urmărit în ce măsură au succes aceste telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×