Flagshipurile Microsoft Cityman şi Talkman ajung pe web sub formă de randari noi, postate de @evleaks

1.197 ori
<b>Flagshipurile Microsoft Cityman şi Talkman ajung pe web sub formă de randari noi, postate de @evleaks</b>@evleaks a fost &icirc;ntotdeauna o sursă de &icirc;ncredere, c&acirc;nd vine vorba de scăpări de modele Lumia. Astfel nu ne miră să vedem astăzi noi randari ale viitoarelor flagshipuri cu Windows 10 Mobile postate pe Twitter de zvonac. &nbsp;...

@evleaks a fost întotdeauna o sursă de încredere, când vine vorba de scăpări de modele Lumia. Astfel nu ne miră să vedem astăzi noi randari ale viitoarelor flagshipuri cu Windows 10 Mobile postate pe Twitter de zvonac.

El a postat imaginile ca răspuns la o aparentă imagine hands on cu unul dintre noile terminale, pe care îl vedeţi mai jos. De la săptămână la săptămână s-au schimbat zvonurile şi denumirile acestor modele, de la Lumia 940 şi Lumia 940 XL la Lumia 950 şi Lumia 950 XL. În schimb numele de cod Cityman şi Talkman au rămas neschimbate, iar primul este un phablet de 5.7 inch, care în imagini are culoarea albastră.

Se remarcă aici şi camera masivă, de 20 MP cu tehnologie Pureview şi cele 3 blitzuri LED. Corpul e fabricat din policarbonat şi primim şi un ecran WQHD de 5.7 inch, dar şi 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus procesor Snapdragon 810. Modelul cel negru este Talkman, cu ecran de 5.2 inch, cu aceeaşi rezoluţie WQHD. El aduce un procesor Snapdragon 808 şi o cameră Pureview similară, iar terminalele împart şi 32 GB stocare, 3 GB RAM şi porturi USB Type C.

Ele vor debuta cu Windows 10 Mobile la bord, pe undeva prin octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×