Fostul CEO Nokia, Stephen Elop va prelua controlul asupra secțiunii Jocuri și Hardware la Microsoft

767 ori
<b>Fostul CEO Nokia, Stephen Elop va prelua controlul asupra secțiunii Jocuri și Hardware la Microsoft</b>Se pare că întoarcerea lui Stephen Elop în cadrul Microsoft, după ce a fost CEO Nokia va presupune și o promovare. Elop va deține controlul asupra secțiunii Jocuri și Hardware în noua sa postură. &nbsp; în prealabil același oficial fusese...

Se pare că întoarcerea lui Stephen Elop în cadrul Microsoft, după ce a fost CEO Nokia va presupune și o promovare. Elop va deține controlul asupra secțiunii Jocuri și Hardware în noua sa postură.

în prealabil același oficial fusese favorit la poziția de CEO, pentru a pierde în cele din urmă în fața lui Satya Nadella. Conform unui memo intern, Elop o va înlocui pe Julie Larson-Green drept șef al secțiunii Microsoft Devices and Studios. Asta înseamnă că el se va ocupa de Xbox, Microsoft Surface și dezvoltarea jocurilor Microsoft, pe lângă zona de telefonie.

între timp Julie Larson-Green va deveni Chief Experience Officer în zona de Aplicații și Servicii, ocupându-se de Bing, Office și Skype. Până acum doamna Larson-Green devenise șefă pe departamentul Windows, după ce Steven Sinofsky părăsise Microsoft și acum nu pot să nu mă gândesc la o scădere în funcție și la misoginism.

Ce părere aveți despre numirea lui Elop?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×