Xiaomi Max ni se prezintă într-o imagine 3D; afișează design asemănător lui Mi 5 și scanner de amprente la pachet

715 ori
<b>Xiaomi Max ni se prezintă într-o imagine 3D; afișează design asemănător lui Mi 5 și scanner de amprente la pachet</b>Am auzit în urmă cu doar câteva zile despre un nou phablet pregătit de către Xiaomi, și anume despre modelul Max. Acest terminal cu diagonală generoasă de 6.4 inch se afișează astăzi într-o primă randare de presă, oferindu-ne posibilitatea de a privi

Direct din China este așteptat un nou phablet generos în perioada următoare, și anume modelul Xiaomi Max despre care am aflat câteva detalii anterior. Astăzi putem admira produsul într-o primă randare pregătită pentru presă, material ce ar putea sugera că lansarea nu este atât de departe.

Observăm din start faptul că design-ul telefonului se aseamană destul de mult cu cel adoptat de flagship-ul Xiaomi Mi 5 care se află în acest moment pe masa de teste Mobilissimo. Remarcăm un panou frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului, cât și un buton home fizic ce ascunde scanner-ul de amprente.

Butoanele de volum și power sunt plasate în dreapta, iar potrivit zvonurilor acest smartphone ar urma să ne aducă un display Quad HD de 6.4 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și 4 sau 6 GB memorie RAM la pachet. Aparent, lansarea produsului ar fi programată chiar pentru luna mai. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×