Gionee S9, telefon cu cameră duală apare în fotografii reale, ar putea avea un echivalent Allview în curând

733 ori
<b>Gionee S9, telefon cu cameră duală apare în fotografii reale, ar putea avea un echivalent Allview în curând</b>Următorul smartphone pe care chinezii de la Gionee se pregătesc să îl aducă pe piață este modelul Gionee S9, terminal cu cameră duală la pachet. Acesta a fost certificat de curând de către agenția chineză TENAA, semn că lansarea sa oficială se apropie

Moda camerelor duale a cuprins producătorii chinezi de telefoane, iar Gionee nu putea sta departe de acest trend, aşa că nu ne miră să îi vedem realizând un handset de genul. El se numeşte Gionee S9, a primit certificarea TENAA recent, iar azi îl vedem scăpat în fotografii reale.

Gionee S9

De remarcat de pe lângă S9 a fost certificat şi S9T, deci am putea avea două versiuni ale terminalului. Gionee S9 se prezintă cu un modul de cameră duală orientat vertical, precum cel de pe Huawei Mate 9 şi nu orizontal ca pe iPhone 7 Plus. Acest S9 apare pe negru în imaginile live, nu gri precum cele de la TENAA. Vine cu un panou frontal 2.5D full HD de 5.5 inch, 4 GB RAM şi un procesor de 1.8 GHz.

Peste Android 6.0 este aplicată interfaţa Amigo specifică celor de la Gionee, iar scăpările afirmă că smartphone-ul va avea o cameră frontală de 13 MP, iar camera duală din spate include un senzor de 13 MP şi unul de 5 MP. Mai primim şi scanner de amprente şi baterie de 3000 mAh, iar Gionee ar avea programată lansarea pentru 15 noiembrie.

Foarte posibil să vedem un model echivalent integrat în portofoliul Allview, mai ales că aceştia nu au un terminal cu camera duala lansat în acest an din câte ştiu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×