Un viitor smartphone Nokia cu Android apare în fotografii reale, cu detalii ample ale carcasei sale metalice

1.298 ori
<b>Un viitor smartphone Nokia cu Android apare în fotografii reale, cu detalii ample ale carcasei sale metalice</b>Iată că pe lângă numeroasele apariții în benchmark-uri, noul smartphone Nokia ce va rula Android se afișează acum și în imagini live - materiale ce ne oferă o privire mai atentă asupra carcasei metalice pe care acest produs o va adopta. Vedem în cazul de

Sunt sigur că în perioada ce urmează nu va trece o săptămână fără să vedem o nouă scăpare a unui terminal Nokia cu Android, în special telefoane mobile cu Android. Recent am văzut câteva randări cam nerealiste şi neinspirate, iar azi descoperim şi fotografii reale cu carcasa metalică a unui astfel de device.

Nokia D1C

A se remarca decupajele pentru antene împinse spre margini, în stil Meizu Pro 6 şi iPhone 7, dar şi decupajul pentru cameră şi scanner de amprente. În mare designul nu pare similar cu vreun Lumia, deci Nokia se leapădă de trecutul său, dar formatul e mai degrabă generic. Talia pare să fie destul de subţire, iar carcasa e fabricată din aluminiu.

Nokia D1C

Spatele are acea abordare în formă de "pernă", care creşte confortul terminalului la utilizare şi tinere în mână. A se remarca si faptul că avem doua variante de colorit aici, un gri inchis si unul deschis.  Acesta ar fi unul dintre cele 3 smartphone-uri pe care finlandezii le pregătesc pentru revenirea pe piaţă, iar două dintre ele ar fi modele Android Nougat high end. Foxconn şi HMD au lucrat la acest proiect, iar Nokia D1C e handsetul care a tot apărut în scăpări din acest trio.

Nokia D1C

Avem şi informaţii extra între timp şi anume că HMD ar fi ales agenţia Mother pentru a crea spoturile şi promoţiile asociate noilor modele în 2017. Între timp un oficial Microsoft ar fi declarat că vom vedea terminalele pe piaţă la începutul trimestrului 2 la anul, dar ceva îmi spune că măcar unul vine şi la MWC 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×