Samsung ar putea începe să dezvolte propriile scannere de amprente

905 ori
<b>Samsung ar putea începe să dezvolte propriile scannere de amprente</b>O informație proaspăt ajunsă în mediul online ne dezvăluie faptul că Samsung ar putea să dezvolte propriile scanner de amprente destinate smartphone-urilor produse. Nu este vorba despre acel tip de scanner standard pe care îl vedem implementat la bordul

LG a inaugurat deja panoul de display ce integrează un scanner de amprente, fiind şanse să devină furnizor pentru multiple companii în următorul an, iar acum şi Samsung le da o replică târzie ce e drept. Compania sud coreeană ia în calcul dezvoltarea propriilor senzori biometrici de acest tip.

Piaţa scannerelor de genul e dominată de către suedezii de la FPC şi americanii de la Synaptics, iar predicţiile arată că trendul va fi de creştere în anii următori. Există şi alte firme mici şi mijlocii din Coreea de Sud, care abordează aceeaşi zonă, iar Samsung li se va alătura în curând. Divizia System LSI de la Samsung Electronics se va implica activ în crearea de chipuri pentru senzori biometrici, iar proiectul ar fi început de anul trecut.

Comercializarea produselor va începe din 2017 totuşi, iar pentru început chipturile vor ajunge pe handseturi low end şi midrange Samsung, apoi pe modele Galaxy S şi Galaxy Note. Evident Samsung va pune componentele şi la dispoziţia partenerilor, cum face deja cu panourile de display, procesoare, RAM şi stocare flash. În acest moment telefoanele Samsung au scannere de amprente de la Synaptics şi producţia in house va mai şi scădea costurile pe viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×