Fotografiile la rezoluție de 120 megapixeli vor fi posibile și pe noul Allview Viper ce se lansează mâine

1.248 ori
<b>Fotografiile la rezoluție de 120 megapixeli vor fi posibile și pe noul Allview Viper ce se lansează mâine</b>&Icirc;n cadrul unui eveniment ce va avea loc chiar m&acirc;ine &icirc;n București, compania brașoveană Allview ne va dezvălui un nou smartphone din gama Viper, de această dată unul bine dotat din punct de vedere hardware. După ce am aflat că...

În cadrul unui eveniment ce va avea loc chiar mâine în București, compania brașoveană Allview ne va dezvălui un nou smartphone din gama Viper, de această dată unul bine dotat din punct de vedere hardware. După ce am aflat că telefonul va sosi cu port USB Type-C și cu tehnologia audio DTS, astăzi descoperim și câteva detalii despre camera foto.

La fel ca și modelul X2 Xtreme, camera de pe Allview V2 Viper (nume probabil) va fi capabilă să realizeze fotografii la o rezoluție de 120 megapixeli, lucru posibil datorită unei tehnologii speciale de interpolare pe care o întâlneam de obicei pe smartphone-urile Oppo.

Alte dotări ale acestui device ar putea fi reprezentate de către un display de 5 - 5.5 inch, de un procesor octa-core, dar și de o baterie generoasă care să beneficieze de tehnologia de încărcare rapidă. Dacă specificațiile acestea se vor regăsi pe noul Viper, vom afla mâine direct de la evenimentul ce va avea loc la IMWorld.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×