Evenimentul Microsoft de astăzi începe la ora 17:00 (ora României); iată ce am putea vedea pe scenă

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.371 ori
<b>Evenimentul Microsoft de astăzi începe la ora 17:00 (ora României); iată ce am putea vedea pe scenă</b>&Icirc;n cursul zilei de astăzi, mai precis &icirc;ncep&acirc;nd de la ora 17:00 (ora Rom&acirc;niei), gigantul IT Microsoft are pregătit un eveniment de presă destul de promițător. Potrivit zvonurilor din ultimul timp, urmează ca Satya Nadella,...

În cursul zilei de astăzi, mai precis începând de la ora 17:00 (ora României), gigantul IT Microsoft are pregătit un eveniment de presă destul de promițător. Potrivit zvonurilor din ultimul timp, urmează ca Satya Nadella, CEO-ul companiei, să ne dezvăluie primele device-uri Windows 10 Mobile de pe piață, dar și alte noutăți.

Microsoft Lumia 950

Unul dintre device-urile așteptate să-și facă apariția astăzi, este și Microsoft Lumia 950, flagship-ul ce va rula sistemul de operare Windows 10 Mobile. Din câte am aflat pe parcursul ultimelor săptămâni, acest device va sosi cu display Quad HD de 5.2 inch, procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 și baterie de 3000 mAh.

Microsoft Lumia 950

Vom primi o cameră foto principală de 20 megapixeli dotată cu bliț triplu, dar și un scanner pentru iris - modalitate de autentificare pe device. Ca și modelele anterioare, telefonul va păstra butonul dedicat pentru camera foto.

Microsoft Lumia 950 XL

Odată cu Lumia 950, Microsoft ar putea să dezvăluie și versiunea sa ceva mai mare, și anume modelul Microsoft Lumia 950 XL. Spre deosebire de versiunea cu display de 5.2 inch, acest model urmează a sosi cu panou QHD de 5.7 inch, aceeași cameră foto de 20 megapixeli cu deschidere /1.9 și bliț triplu, cât și cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810.

Microsoft Lumia 950 XL

La pachet vom avea o baterie de 3300 mAh, 32 GB spațiu intern de stocare și un scanner de iris de asemenea. Am aflat și faptul că ambele device-uri mai sus prezentate vor adopta o carcasă din policarbonat care cel mai probabil va fi disponibilă într-o gamă largă de culori.

Microsoft Lumia 550

Pe lângă aceste terminale din categoria high-end, vom putea admira și modelul Lumia 550, device destinat celor cu bugete ceva mai restrânse. Din punct de vedere hardware, acest telefon sosește cu display AMOLED HD de 4.7 inch, procesor Snapdragon 210, 8 GB spațiu intern de stocare și conectivitate 4G LTE.

Microsoft Lumia 550

De asemenea, Microsoft Lumia 550 va oferi sistemul de operare Windows 10 Mobile și carcase din policarbonat colorate în nuanțe de negru, alb, albastru deschis și roșu. Pentru acest model se vehiculează un preț de aproximativ 120 euro.

Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4

Nici tabletele nu sunt lăsate deoparte, Microsoft pregătindu-ne modelul Surface Pro 4, un device de tip hybrid destul de popular pe piața americană. Deși nu se știe cu certitudine ce specificații va aduce această tabletă, ne așteptăm la un display mai calitativ, un procesor de top, dar și la ceva modificări pe partea de design.

Microsoft Band 2

Microsoft Band 2

Totodată, pe scena amplasată la fața locului și-ar putea face apariția și Microsoft Band 2, o brățară inteligentă ce va adopta de această dată un display curbat pentru a se potrivi de minune cu încheietura noastră. Device-ul va oferi senzori pentru măsurarea numărului de pași, pentru măsurarea pulsului, dar și un senzor altimetru.

Alte lansări

Microsoft ne-ar putea prezenta totodată și noutăți pe partea software, cum ar fi implementarea aplicațiilor Google în magazinul dedicat Windows 10 Mobile. Detalii despre acest lucru aflam chiar ieri prin intermediul unui articol ce poate fi găsit aici. Aflați că evenimentul Microsoft va fi transmis live la această adresă începând cu ora 17:00 (ora României).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×