Frame Tele, telefon si rama digitala

1.307 ori
<b>Frame Tele, telefon si rama digitala</b>Ramele digitale au devenit foarte populare in epoca pozelor de familie "inramate" virtual, astfel ca aceste gadgeturi pot avea acum functii mai complexe, cum este cea de telefonie. Un astfel de exemplu este conceptul Frame Tele, rama digitala si telefon...

Ramele digitale au devenit foarte populare in epoca pozelor de familie "inramate" virtual, astfel ca aceste gadgeturi pot avea acum functii mai complexe, cum este cea de telefonie. Un astfel de exemplu este conceptul Frame Tele, rama digitala si telefon intr-un singur device.

Creat de catre designerul Tao Ma, acest terminal suporta conectivitate USB si soseste cu un receptor atasat ramei digitale. Veti putea de asemenea sa asociati fiecarui apelant cate o imagine, afisata in momentul in care persoana respectiva va va apela. In caz contrar, telefonul va afisa o imagine aleatorie din memoria sa. Avantajul ramei digitale este faptul ca poate fi setata sa afiseze diferite imagini, fata de rama standard, care afiseaza mereu aceeasi poza.

Suntem curiosi sa vedem daca lucrurile vor evolua pana la tablouri digitale sau un soi de "oglinda oglinjoara" a viitorului cu rol de scanner, rama digitala, telefon, fax, cu suport pentru conectivitate USB, memorie interna... si nu vorbim despre Microsoft Surface. Frame Tele este, in schimb, un concept original, care nu pare a fi un gadget scump, in cazul in care se va concretiza.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×