Un telefon misterios Nokia soseste prin FCC, probabil Nokia Tube

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.418 ori
<b>Un telefon misterios Nokia soseste prin FCC, probabil Nokia Tube</b>FCC a dezvaluit un telefon Nokia misterios astazi, fara a include si imagini cu acesta, ci doar scheme si schite. Nokia Tube este rivalul celebrului iPhone, fiind primul telefon touch S60. Americanii vor fi cu siguranta dezamagiti sa afle ca Nokia Tube nu...

FCC a dezvaluit un telefon Nokia misterios astazi, fara a include si imagini cu acesta, ci doar scheme si schite. Nokia Tube este rivalul celebrului iPhone, fiind primul telefon touch S60.

Americanii vor fi cu siguranta dezamagiti sa afle ca Nokia Tube nu suporta reteaua 3G AT&T, ci doar pe cea europeana, in ciuda faptului ca Nokia a lansat numeroase telefoane recent cu suport pentru standardele americane. Acum ca stim si data de lansare a lui iPhone 3G, 9 iunie, ar fi cazul ca Nokia sa se grabeasca, lansandu-si primul hit cu touchscreen bazat pe platforma S60. Mai avem de-a face si cu provocarea lui Google Android, care va fi de asemenea prezent pe unele smartphone-uri pana la finalul acestui an.

Cert este ca Nokia are numerosi adversari pe piata telefoanelor dotate cu touchscreen, iar Tube va trebui sa vina cu functii spectaculoase sau o interfata unica, astfel incat sa impresioneze publicul cucerit de iPhone. Noul Nokia pare din start o tentativa esuata daca luam in calcul faptul ca Sony Ericsson va lansa terminalul XPERIA X1 in acest an, iar LG pregateste un Prada 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×