Fujitsu face telefoanele Arrows rezistente la apă și praf... un adaos binevenit la performanță

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 2.255 ori
<b>Fujitsu face telefoanele Arrows rezistente la apă și praf... un adaos binevenit la performanță</b>Fujitsu are în palmares atât unul dintre cele mai subțiri telefoane din lume, cât și handseturi cu camere performante și designuri neobișnuite. Acum seria Arrows a producătorului japonez beneficiază și de rezistență la apă, funcție care a...

Fujitsu are în palmares atât unul dintre cele mai subțiri telefoane din lume, cât și handseturi cu camere performante și designuri neobișnuite. Acum seria Arrows a producătorului japonez beneficiază și de rezistență la apă, funcție care a sosit pe toate aceste modele.

Telefoanele Fujitsu Arrows sunt rezistente atât la apă, cât și la praf, iar unul dintre terminalele expuse la CES 2012 s-a dovedit atât rezistent la intemperii, cât și bine dotat la capitolul specificații. Smartphone-ul măsoară 10.1 mm grosime, vine cu un procesor dual core de 1.2 GHz, rulează Android 2.3 Gingerbread și încorporează un display HD de 4.3 inch.

Mai avem la dispoziție și Bluetooth, WiFi, 1 GB RAM, 8 GB ROM, slot microSDHC pe acest device, iar punctul său forțe este camera de 13.1 megapixeli care beneficiază de un senzor Exmor, care scade "zgomotul" fotografiilor. Telefonul va sosi pe negru, alb, roz și albastru și sperăm că va părăsi Asia și va sosi și în Europa.

Fujitsu face telefoanele Arrows rezistente la apă și praf... un adaos binevenit la performanță

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×