LG accelerează dezvoltarea de telefoane flexibile, se îndreaptă spre producţia în masă

1.532 ori
<b>LG accelerează dezvoltarea de telefoane flexibile, se îndreaptă spre producţia în masă</b>Ultima vreme a fost pusă sub semnul unor numeroase lansări, dar și sub umbra unor zvonuri cu totul și cu totul interesante. Ne referim la speculațiile potrivit cărora Samsung pregătește lansarea unui smartphone flexibil pentru la anul, dispozitiv ce vine

În ultima vreme s-a vorbit mult despre telefoane flexibile, mai ales că zvonurile afirmă că Samsung ar avea modele de genul pregătite pentru debut la anul, iar Lenovo a prezentat de curând prototipuri de acest tip. Ei bine LG reapare acum în ecuaţie, deşi la drept vorbind lucrau la tehnologii de genul de câţiva ani, dar cumva au dispărut de pe radarul nostru.

LG Electronics ar fi accelerat procesul de cercetare şi dezvoltare pentru a crea telefoane pliabile şi flexibile, contractând diferiţi furnizori de componente. Surse din Coreea de Sud afirmă că pentru a pune în vânzare terminalele flexibile, LG a început să plaseze şi comenzi de senzori touch şi alte componente, care evident vor trebui să fie la rândul lor flexibile, pentru a păstra formatul device-ului.

E foarte posibil ca LG să fi auzit zvonurile legate de noile terminale Samsung (eventual si ceva insider info) şi să dorească să aibă produse rivale gata în 2017. În mod ideal ar trebui să înceapă şi vânzarea acestor device-uri anul viitor. Încă nu e clar în ce perioadă vor fi gata terminalele, dar tradiţional produsele inovatoare au fost expuse la CES, deci cred că în ianuarie 2017 vom vedea cel puţin un prototip.

Reţineţi că provocarea reală nu e ecranul flexibil, ci mai degrabă placa de bază şi bateria.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×