Google și LG pregătesc un Nexus TV, Îl vedem la MWC 2012?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.230 ori
<b>Google și LG pregătesc un Nexus TV, Îl vedem la MWC 2012?</b>LG a prezentat câteva HDTV-uri interesante la CES 2012 și se pare că acestea au făcut o impresie bună atât publicului, cât și partenerilor, printre care se numără și Google. Se pare că LG și Google ar lucra acum la un Nexus TV, unul care să...

LG a prezentat câteva HDTV-uri interesante la CES 2012 și se pare că acestea au făcut o impresie bună atât publicului, cât și partenerilor, printre care se numără și Google. Se pare că LG și Google ar lucra acum la un Nexus TV, unul care să contracareze presupusul Apple iTV apărut în biografia lui Steve Jobs.

Am văzut deja televizoare Smart cu Android 4.0 la bord și procesoare dual core, deci nimic nu mă mai uimește acum. Zvonurile afirmă că Apple ar urma să își anunțe televizorul la vară, deci Google trebuie să se miște rapid, din două motive: 1. pentru a lua fața Apple și a fi primii; 2. pentru a nu fi considerați copiatori ai tehnologiei din Cupertino.

Bloomberg sugerează că Google se află deocamdată în negocieri cu o serie de companii ce i-ar putea produce un HDTV Nexus. LG ar fi favoriți la acest capitol, la fel cum Motorola sunt favoriți când vine vorba de tableta Nexus despre care s-a vorbit atât de mult în ultimele săptămâni. Aceasta a fost confirmată chiar de către Eric Schmidt și a fost menționat și un preț în jurul a 200 de dolari pentru device. Un lucru este sigur: dacă și Google și Apple lansează televizoare HD în acest an, diferența de preț va fi în favoarea gigantului motoarelor de căutare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×