Funcția Rich Capture (HDR) din pachetul software Lumia Denim este prezentată pe Nokia Lumia 930

963 ori
<b>Funcția Rich Capture (HDR) din pachetul software Lumia Denim este prezentată pe Nokia Lumia 930</b>După cum bine știm, printre ultimele update-uri software primite de către telefoanele Nokia din gama Lumia se numără Lumia Denim, release ce vine la pachet cu câteva funcții foarte utile pentru utilizatori. Printre acestea se numără și funcția...

După cum bine știm, printre ultimele update-uri software primite de către telefoanele Nokia din gama Lumia se numără Lumia Denim, release ce vine la pachet cu câteva funcții foarte utile pentru utilizatori. Printre acestea se numără și funcția Rich Capture (HDR), mod ce este disponibil doar pentru Lumia 930, Icon și Lumia 1520.

Pe lângă HDR, modul Rich Capture ne permite și setarea nivelului de lumină provenită de la bliț pe un obiect anume din fotografia realizată, această funcție fiind prezentată în cadrul clipului de mai jos. Din câte puteți observa, odată cu setarea unui nivel de 75% lumină, fotografia este mult mai detaliată în comparație cu cea standard fără Rich Capture.

Funcția Rich Capture (HDR) din pachetul software Lumia Denim este prezentată pe Nokia Lumia 930

De asemenea, remarcăm și faptul că nivelul de detalii crește odată cu folosirea funcției HDR, câteva mostre foto fiind disponibile mai sus. Cum vi se pare această funcție disponibilă odată cu Lumia Denim?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×