Invitația de presă HTC pentru CES 2015 scoate la iveală un smartphone cu o super-cameră foto

1.308 ori
<b>Invitația de presă HTC pentru CES 2015 scoate la iveală un smartphone cu o super-cameră foto</b>Cu doar câteva zile înainte de trecerea în 2015, an în care imediat în luna ianuarie debutează târgul tech CES 2015 (6-9 ianuarie), invitația HTC pentru o conferință pregătită în cadrul acestui show ajunge astăzi pe web dezvăluindu-ne un...

Cu doar câteva zile înainte de trecerea în 2015, an în care imediat în luna ianuarie debutează târgul tech CES 2015 (6-9 ianuarie), invitația HTC pentru o conferință pregătită în cadrul acestui show ajunge astăzi pe web dezvăluindu-ne un produs foarte interesant ce urmează a fi lansat oficial.

Din câte putem vedea, imaginea atașată invitației ne prezintă un smartphone ce va sosi cu o super camera foto, mai precis un senzor de mari dimensiuni ce l-ar putea face pe HTC un rival de luat în seamă pentru Nokia Lumia 1020, acesta din urmă fiind și acum folosit ca etalon în cadrul testelor foto din acest an.

De asemenea, acest nou cameraphone al celor de la HTC ar putea sosi într-o gamă largă de culori, element de design pe care îl întâlnim în mare parte pe telefoanele din gama Desire. După cum și invitația ne dezvăluie, HTC urmează a lansa acest dispozitiv pe data de 5 ianuarie, cu o zi înainte de startul CES 2015.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×